Waarom werken in de voedingsmiddelenindustrie?

Voedingsbedrijven zijn dagelijks op zoek naar nieuwe collega's om de bijna 90.000 medewerkers te vervoegen die instaan voor de productie van kwalitatieve voedingsmiddelen. De voedingsindustrie is dus een stabiele werkgever die bovendien jobmogelijkheden dicht in de buurt biedt en investeert in opleidingen. Lees verder »

Bron: www.fevia.be

Hoe kun je hygiënisch werken ten aanzien van voeding?

  • Handen wassen. De meeste bacteriën en virussen verspreiden zich via de handen. ...
  • Persoonlijke verzorging. ...
  • Schone werkkleding. ...
  • Voeding, gezondheid en werkplek. ...
  • Kennis en bewustwording.
  • Lees verder »

Wat is voedselveilig werken?

Het waarborgen van voedsel zodat het geen negatieve gevolgen kan hebben voor de consument. Dit heeft betrekking op het bereiden en benutten van het voedsel. Hierbij moet rekening gehouden worden met het doel en de wijze van de consumptie. Voedselveiligheid is een vereiste, hieraan kan niet getornd worden. Lees verder »

Gerelateerd aan Waarom werken in de voedingsmiddelenindustrie?