Wat is het doel van Shell?

Bij Shell hebben we de ambitie om richting 2025 wereldwijd een miljard kilo plastic afval per jaar om te werken tot grondstof voor nieuwe dagelijkse producten. Dat is net zo veel als vijftig keer de hoeveelheid plastic die jaarlijks in Nederland wordt gebruikt. Lees verder »

Bron: www.shell.nl

Waar investeert Shell in?

Shell investeert jaarlijks 25 tot 30 miljard euro. 95% van dat geld gaat naar zaken die slecht zijn voor het klimaat, zoals de winning van olie en gas. Een heel klein beetje gaat naar groene energie. Lees verder »

Wat doet de Shell?

Activiteiten. Shell is als energiemaatschappij actief in de hele keten van de exploratie van energiebronnen, de raffinage en ten slotte de verkoop van de eindproducten als benzine en diesel via een netwerk van pompstations. Het concern heeft een zestal divisies. Lees verder »

Wat is de visie van Shell?

Shell is een internationaal energiebedrijf dat ernaar streeft tegemoet te komen aan de groeiende behoefte van de wereld aan meer en schonere energieoplossingen op een manier die economisch, ecologisch en maatschappelijk verantwoord is. Lees verder »

Wat doet Shell aan duurzaamheid?

Duurzaamheid bij Shell houdt in het op verantwoorde wijze leveren van energie, rekening houdend met mensen, hun veiligheid en het milieu. Dit is het grondbeginsel van onze bedrijfsactiviteiten. Lees verder »

Bron: www.shell.nl
Gerelateerd aan Wat is het doel van Shell?