Wat is het verschil tussen Kabeljauwhaas en kabeljauwfilet?
Het dikke stuk dat van halverwege de filet tot de kop is afgesneden noemen we het haasje of het rugstuk. Dit stuk is ideaal om met of zonder vel te bakken in de pan of in de oven. Het minder dikke deel wordt vaak verkocht als 'filet' en het deel tot aan het puntje van de filet noemen we ook wel het staartstuk. Lees verder »
Bron: www.culy.nl
Welke vis is vergelijkbaar met kabeljauw?
Heek, schelvis en wijting bijvoorbeeld zijn duurzame alternatieven voor kabeljauw. Lees verder »
Bron: www.lekkervanbijons.be
Is kabeljauw duur?
De kabeljauw wordt niet per stuk afgerekend maar per gewicht. Kabeljauw middel weegt rond de 2 kilo per stuk en kost € 8,00 per kilo ! Lees verder »
Bron: www.versevis.nl
Gerelateerd aan Wat is het verschil tussen Kabeljauwhaas en kabeljauwfilet?