Wat zijn de maandelijkse kosten van een scooter?

Scooter kost gemiddeld euro 125 per maand De jaarlijkse kosten van euro 1.300 per jaar, vermeerderd met de afschrijving van de aanschafkosten van euro 180 per jaar, betekenen een uitgave van in totaal euro 1.500 per jaar. Ofwel euro 125 per maand. Lees verder »

Wat is de gemiddelde prijs voor een scooter?

Aanschaf van een scooter: De kosten van het kopen van een nieuwe scooter variëren van €1750 tot €4000. Uiteraard kan je het tegenwoordig met accessoires natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Ga je voor een 45 kilometer variant moet je ook rekening houden met bijvoorbeeld een helm, deze gaan al vanaf €65. Lees verder »

Is 8000 km veel voor een scooter?

Volgens mij kan een 4-takt wel tot iets van de 80.000 voordat er echt problemen komen, bij een 2-takt moet je wel ongeveer uitgaan van 20.000 ongeveer. Maar uiteraard valt dit met geen enkele nauwkeurigheid te zeggen. Lees verder »

Wat kost een scooter per km?

De kosten zijn afhankelijk van het aantal kilometers dat je rijdt, het standaard verbruik van de scooter, je rijstijl en de huidige prijs van benzine of elektriciteit. Gemiddeld kost een benzinescooter ongeveer 5 eurocent per kilometer. Bij een elektrische scooter zijn de kosten ongeveer 1 eurocent per kilometer. Lees verder »

Hoeveel kost een goedkope scooter?

De keuze tussen een nieuwe scooter of een tweedehandse is meestal afhankelijk van je budget. Een nieuwe scooter koop je vanaf ongeveer 1.750 euro. Is dat net wat teveel? Dan kun je voor 1.000 euro een goede gebruikte scooter vinden. Lees verder »

Gerelateerd aan Wat zijn de maandelijkse kosten van een scooter?