Wat zijn de regels van roulette?

Het spel is een kansspel waarin een balletje (de kogel) door een croupier in een tegengesteld draaiende cilinder met (bij Franse roulette) 37 verschillende vakjes wordt gegooid. De vakjes zijn genummerd van 0 tot en met 36. De speler plaatst op het speelveld zijn fiches die elk een eigen waarde hebben. Lees verder »

Wat zijn de spelregels van roulette?

Het spelen van roulette is eigenlijk heel simpel. Als het roulette wiel draait gooit men er een balletje in. Als het wiel stilvalt, valt het balletje in een van de genummerde vakjes. U moet van tevoren gokken waar het balletje (ook wel de kogel genoemd) gaat vallen in het wiel. Lees verder »

Hoe spel je roulette?

Roulette: de verschillende inzetten A) De eenvoudigste inzet bij roulette is een fiche plaatsen op één nummer. Dit wordt ook wel straight up of plein genoemd. Je mag op elk nummer inzetten, ook op de 0 (zero). Komt je voorspelling uit, dan win je 35 keer je inzet. Lees verder »

Hoe werkt online roulette?

Hoe werkt online roulette spelen Online casino games zoals roulette werken met speciale spelsoftware. Dat zijn programma's die als u op 'spelen' klikt, alle mogelijke uitkomsten doorrekenen en dan random een uitkomst kiezen. Lees verder »

Gerelateerd aan Wat zijn de regels van roulette?