Welke azijn om mee te koken?

Witte azijn is heerlijk voor bij lichte gerechten met vis, groenten en salades en komt extra goed tot zijn recht bij de wat bitterdere groentes. Rode wijnazijn komt echt goed tot zijn recht bij de zwaardere vleessauzen, stoofpotjes enzovoorts. Lees verder »

Is Natuurazijn om mee te koken?

Naast toepassingen zoals in dressings en bij het inmaken van groenten is azijn ook een fantastisch ingrediënt om mee te koken. Voeg bij gebruik van vette vleessoorten zoals bijvoorbeeld spareribs een scheutje toe aan de marinade. Lees verder »

Wat is het verschil tussen Natuurazijn en gewone azijn?

Natuurazijn is een natuurproduct dat ontstaat tijdens de gisting van wijn. Hier wordt vervolgens een bacterie aan toegevoegd, zodat de alcohol wordt omgezet in azijnzuur. Het grote verschil tussen natuurazijn en schoonmaakazijn is dat je natuurazijn kan consumeren én ermee kan schoonmaken. Lees verder »

Welke azijn gebruik je voor eten?

Witte azijn is geweldig voor het verwijderen van kalkaanslag, ontvetten en desinfecteren. Appelazijn: Deze heeft een licht fruitige geur en wordt ook vaak gebruikt voor schoonmaken. Het heeft vergelijkbare eigenschappen als witte azijn en kan worden gebruikt voor glasreiniging, ontgeuring en meer. Lees verder »

Bron: www.plein.nl

Welke azijn keuken?

Wijnazijn. Witte- en rode wijnazijn zijn ideaal voor in de keuken. Zo kunt u bijvoorbeeld goed gebruiken voor het inmaken van groente of fruit, als smaakversterker in een gerecht of als basis voor een dressing. Hoewel beide wijnazijnen zijn, smaken zij niet hetzelfde. Lees verder »

Gerelateerd aan Welke azijn om mee te koken?