Welke smaak heeft cajun?

Met toepasselijke ingrediënten als paprika, oregano en cayennepeper is dit een goede smaakcombinatie met zowel vlees- als vis- en groentegerechten. De meest aanwezige smaken – paprika, oregano en cayennepeper – zorgen ervoor dat deze melange goed te gebruiken is in verschillende gerechten. Lees verder »

Waar gebruik je cajun voor?

Cajunkruiden smaken prima bij kreeft, garnalen, krab en alle soorten vis. Je kunt ze ook uitstekend gebruiken bij kip en varkensvlees. Typische cajun groenteschotels worden gemaakt met zoete aardappelen, Creoolse tomaten, aubergines, pompoen, rode bonen, perziken, pecannoten, artisjokken en okra. Lees verder »

Waar bestaat Cajunkruiden uit?

  • 2 tl. uienpoeder.
  • 2 tl. paprikapoeder.
  • 2 tl. knoflookpoeder.
  • 1 tl. gedroogde oregano.
  • 1 tl. zwarte peper.
  • 1 tl. cayennepeper.
  • 1 tl. zout.
  • 1 tl. gedroogde basilicum.
  • Lees verder »
Bron: kookidee.nl
Gerelateerd aan Welke smaak heeft cajun?