Hoe lang moet ik een schnitzel bakken?
Zet het vuur half hoog en bak de schnitzel aan beide zijden goudbruin. Wanneer de schnitzel goudbruin van kleur is, haal je hem met de tang uit de pan. De baktijd, die afhangt van de dikte van de schnitzel, bedraagt circa 7 minuten per kant. De paneerlaag moet krokant zijn. Lees verder »
Hoe bak je het beste een schnitzel?
Verhit op hoog vuur 5 eetlepels Croma Bakken en Braden Vloeibaarin een koekenpan en wacht tot de Croma bruin kleurt. Bak de schnitzel snel aan beide kanten lichtbruin. Draai het vuur dan lager en braad de schnitzels in 8 minuten gaar en krokant. Keer het vlees af en toe om. Lees verder »
Hoe bak je het best gepaneerd vlees?
In de pan: net zoals een klassiek gerecht kun je gepaneerd vlees in de pan bakken. Voor een mooie korst zet je de pan op een zacht of matig vuur, naargelang van hoe dik het vlees is. Let erop dat er altijd vetstof in de pan zit. Zo krijg je een gouden korst en vermijd je dat het paneermeel aanbrandt. Lees verder »
Hoelang moet een schnitzel in de frituur?
3 minuten frituren is voldoende. Halverwege de baktijd omkeren. Lees verder »
Hoe lang bevroren schnitzel bakken?
Nog lekkerder is de schnitzel frituren op 180 gr. De schnitzel dan altijd bevroren in de frituur gooien. Na ongeveer 3 a 4 minuten is deze klaar!11 feb. Lees verder »