Wat is de beste tijd om schol te eten?

Het beste seizoen om schol te consumeren is vanaf de maand mei tot en met november. Onthoud dit oude gezegde: 'Schijnt de zon op je bol, dan eet je schol'. “Schol is een echt seizoenproduct, ezelsbruggetje: Schijnt de zon op je bol, dan eet je schol.”8 jul. Lees verder »

Wat kost schol per kilo?

Verse vis Lees verder »

Wat is de prijs van scholfilet?

Verse schol filet staat garant voor een smakelijke maaltijd. Deze vis is op vele manieren te bereiden, met altijd een smakelijk eindresultaat. In onze webshop bestelt u schol filet voor maar €13,75 per 500 gram. Een portie schol filet van 500 gram is geschikt voor twee personen. Lees verder »

Hoe eet je scholfilet?

Schol is een magere vissoort met een vrij neutrale smaak. Kleine schollen worden vaak panklaar verkocht, van grotere schollen koopt men meestal filets. Deze filets zijn het lekkerst wanneer ze gepaneerd en gefrituurd worden. Hele schol kan het beste gegrild of gebakken worden. Lees verder »

Gerelateerd aan Wat is de beste tijd om schol te eten?