Hoe droog je vlees voor de hond?

Het drogen van vlees kan je met verschillende types drogers doen, maar je kunt zelfs je eigen oven gebruiken. Ze de oven op 50 a 60 graden en zet de deur op een kier (i.v.m. het verdampen van het vocht) ook dan zal het vlees er na een aantal uur gedroogd uit komen. Lees verder »

Hoelang duurt vlees drogen?

Droogschema met droogtijden van producten* Lees verder »

Welke temperatuur vlees drogen?

Bij het drogen van vlees, vis en kip is het belangrijk om in het begin een voldoende hoge temperatuur te hebben van ongeveer 70°C om mogelijke contaminatie te vermijden, daarna kan je eventueel de droogtemperatuur wat zakken naar pakweg 50°C. Lees verder »

Welk vlees kun je drogen?

In de droger kun je een grote verscheidenheid aan vlees en vis drogen: rund, wild, kalkoen, kip, forel, zalm enz. Bovendien, zorgen moderne voedsel drogers voor een uniform droogresultaat. Er is dus geen kans meer dat het vlees of de vis kan bederven. Lees verder »

Hoe vaak mag een hond gedroogde pens?

Advies: 1 gedroogde runderpens per dag. Lees verder »

Gerelateerd aan Hoe droog je vlees voor de hond?