Hoe kom ik in contact met ING?

Veel bankzaken zijn eenvoudig te regelen in de app of Mijn ING. Kom je er niet uit? Dan kun je met ons chatten of bellen....Telefoonnummers en openingstijden. Lees verder »

Bron: www.ing.nl

Hoe kan ik ING bereiken?

  • Telefoonnummer ING: 020 22 888 88.
  • Belkosten: Gebruikelijke belkosten.
  • Zorg er voor dat je je rekeningnummer bij de hand hebt voordat je belt. Bij verlies of diefstal van je bankpas en/of credit-card bel je met 020 22 888 00. Dit nummer is 24 per dag bereikbaar.
  • Lees verder »

Kan je ING mailen?

ING mailt je alleen met emailadressen die eindigen op @ing.nl, @ing.com, @mail.ing.nl, @emailing.ing.nl, @verzekeren.ing.nl, @businessboost.nl, @emailing.businessboost.nl of @ingprivatebanking.nl. Lees verder »

Bron: www.ing.nl

Kan je naar de ING zonder afspraak?

Kan ik een afspraak maken op een ING-kantoor? Voor het openen van een particuliere en zakelijke rekening kun je online een afspraak maken. Voor financieel advies kun je nu ook een beeldgesprek met onze adviseurs voeren. Gewoon thuis via je computer of tablet. Lees verder »

Bron: www.ing.nl

Hoe kan ik inloggen bij ING zonder app?

Heb je geen smartphone of tablet? Dan moet je je inlog bevestigen met de ING Scanner. Je krijgt dan een kleurencode te zien die je moet scannen. Daarna krijg je een code, die je overtypt in Mijn ING. Lees verder »

Bron: www.ing.nl
Gerelateerd aan Hoe kom ik in contact met ING?