Hoe lang moet je eiwit kloppen?
Klop het eiwit met een staafmixer of een foodprocessor 1 minuut op middelhoge snelheid. Verhoog de snelheid zodra het wit schuimig wordt en in volume toeneemt. Ga door met kloppen tot het mengsel helemaal wit is en er aan het eind van de garde pieken ontstaan. Lees verder »
Hoe weet je of eiwit stijf is?
Eiwit moet vaak opgeklopt worden tot het stijf is. De makkelijkste manier om te controleren is door de kom voorzichtig op z'n kop te houden. Blijft het eiwit goed in de kom, dan is het stijf genoeg. Let er wel op dat alle suiker in het eiwitschuim ook goed opgelost is. Lees verder »
Hoelang eigeel kloppen?
Doe de eidooiers in een grote mengkom en voeg er de suiker aan toe. Klop het mengsel met een mixer tot een luchtige crèmekleurige massa die ongeveer verdubbeld is in volume. Het kloppen duurt best lang, soms wel 10 minuten. Lees verder »
Hoe klop je eiwit stijf met de hand?
Instructievideo: Eiwit stijf kloppen - YouTube Lees verder »
- Hoe maak je een schuim?
- Wat moet je doen als je eiwit niet Opstijft?
- Waarom wordt mijn meringue niet hard?
- Wat is een ander woord voor achterbuurt?
- Hoe heet het bewijs van afwezigheid ook wel 5?
- Welke stripfiguren zijn beroemd geworden door de krant?
- Hoe wordt een stripboek gemaakt?
- Is bodemsanering verplicht?