Is al het zout hetzelfde?
Dat vroeg de Telegraaf zich af. Al die potjes bevatten namelijk hetzelfde mineraal: natriumchloride. En op wat minieme smaakverschillen na, smaken ze ook allemaal hetzelfde: zout. Het prijsverschil zit hem in het industrieel winnen versus ambachtelijk. Lees verder »
Is al het keukenzout hetzelfde?
Of we het nu hebben over keukenzout, koosjer zout, zeezout of Himalaya zout, we hebben het over een substantie die voor ten minste 98% uit natriumchloride bestaat. De verschillen zitten in de grootte en vorm van de korrels en de sporen van onzuiverheden die ze bevatten . Lees verder »
Is al het zout even zout?
De keuze voor een bepaald type zout kan echt wel verschil maken maar voor 98% is al het zout hetzelfde! Er wordt bijvoorbeeld gezegd dat Himalayazout gezonder zou zijn dan andere zoutsoorten. Niets van waar, het bevat bijna net zoveel (of weinig) mineralen als de fabrieksmatige zoutsoorten. Lees verder »
- Wat is niet-gejodeerd zeezout?
- Waarom heet de Albert Heijn zo?
- Wat is het nadeel van een vrij locatiesysteem?
- Wat zijn de voordelen van een willekeurig locatiesysteem?
- Wat is een semi-vrij locatiesysteem?
- Welke banken zijn aangesloten bij het WEF?
- Wie zijn er betrokken bij het WEF?
- Wat is het probleem met wef?