Is Fortnite een kinderspel?

Fortnite (Battle Royale) is een gratis online survivalspel in een cartoonachtige tekenstijl, waarbij je als laatste moet zien over te blijven op een eiland. Je kan het alleen spelen, met z'n tweeën of in een team van vier. Het spel is erg populair bij kinderen en staat bekend om de vele leuke emotes (dansjes). Lees verder »

Wat is het doel van het spel Fortnite?

De game wordt bestempeld als “Fantasy Battle Royale First-Person-Shooter' (FPS). Het doel is simpelweg: overleven! Wees de laatste speler (of het laatste team) dat nog overeind staat. Lees verder »

Wat maakt Fortnite verslavend?

1 in je dagelijks leven en eigenlijk alles moet ervoor wijken. Spijbelen, huiswerk niet maken, afspraken niet nakomen om maar te kunnen gamen. Je hebt geen controle meer hoeveel je speelt. Dat zorgt voor ruzies en spanningen thuis, waardoor je je terugtrekt op je kamer, waar je je kunt ontspannen met een game. Lees verder »

Hoe moet je Fortnite spelen op de computer?

Om Fortnite te downloaden op de computer moet je eerst de game client van Epic Games downloaden. Om dat te doen ga je naar Fortnite.com en dan druk je rechtsboven op het gele knopje 'Download'. Daarna moet je voor PC/MAC kiezen en vervolgens selecteer je Windows. Als alles goed is, wordt de game client gedownload. Lees verder »

Gerelateerd aan Is Fortnite een kinderspel?