Waarom is Fortnite voor 12 jaar?

Voor welke leeftijd is Fortnite? Fortnite heeft een leeftijdsindicatie van 12 jaar en ouder. Dit komt omdat het spel draait om het overleven van personages (in de vorm van een schietspel). Het spel wordt echter in de praktijk ook veel door kinderen onder de 12 gespeeld. Lees verder »

Waarom is Fortnite gevaarlijk?

Fortnite online gevaren Tijdens het spelen van het spel kunnen spelers godslastering (en racistische scheldwoorden zoals je kunt zien in de video hierboven) van anderen horen en voicechat-berichten uitwisselen met vreemden. Lees verder »

Hoe lang is een Fortnight?

Seizoenen. Een seizoen duurt ongeveer tien weken. Gedurende die tien weken kan een speler beloningen verkrijgen via de Battle Pass die elk seizoen vervangen wordt. Ieder seizoen wordt de map aangepast naar het thema van dat seizoen. Lees verder »

Kun je Fortnite uitspelen?

Een normale game speel je level voor level en kun je uitspelen. Bij Fortnite is elk spel anders. Je kunt samen met vrienden van over de hele wereld online een spelletjes spelen. Er zitten grappige dansjes in die je op elk moment kan doen. Lees verder »

Gerelateerd aan Waarom is Fortnite voor 12 jaar?