Waar komt Wasa knäckebröd vandaan?

De geboorte van Wasa In dit jaar werd het bedrijf opgericht door Karl Edvard Lundström in het Zweedse Skellefteå. In die tijd heetten we Skellefteå Spisbröd en bijna niemand – of helemaal niemand – dacht dat we ooit 's werelds grootste producent van knäckebröd zouden worden. Lees verder »

Bron: www.wasa.com

Is Wasa Nederlands?

Net zo ruw en authentiek als de Zweedse natuur Wasa knäckebröd wordt gemaakt met een paar eenvoudige ingrediënten. Zout, water, gist en roggemeel. Soms alleen wat zaadjes of kruiden voor een extra touch. Combineer de kenmerkende textuur met je favoriete topping of eet ze puur natuur en geniet van de krokante sensatie! Lees verder »

Bron: www.wasa.com

Waar komt de knäckebröd vandaan?

Knäckebröd is van oorsprong een Scandinavisch product. De naam komt uit het Zweeds en betekent: breekbrood. In Nederland is knäckebröd in 1960 geïntroduceerd door de firma Verkade. Lees verder »

Is Wasa gezond?

Volgens het Voedingscentrum bevat een gezonde volkoren cracker minstens 6 gram vezels en maximaal 1 gram verzadigd vet per 100 gram product. Alleen de volkoren crackers van Wasa en de luchtige Oerrr Knappers vezelrijk volkoren spelt van Leev voldoen hier. Lees verder »

Welke Wasa is het gezondst?

We beginnen met de hoeveelheid calorieën. De waarden wijken van elkaar af, maar er is zeker geen sprake van een groot verschil. Wasa Vezelrijk (328 kcal), Wasa Volkoren (330 kcal) en Leksand Original blauw (350 kcal) zijn de 3 soorten met de minste calorieën per 100 gram. Lees verder »

Bron: foodlies.nl
Gerelateerd aan Waar komt Wasa knäckebröd vandaan?