Waarom elke dag een banaan eten?

Een banaan zou ook zorgen voor een betere spijsvertering. Hij bevat namelijk 12% van je dagelijkse benodigde vezels. Als laatste zorgt de vitamine B6 die de banaan bevat ervoor dat je je beter kunt concentreren en kan het helpen bij stemmingswisselingen tijdens de menstruati. Lees verder »

Wat gebeurt er met je lichaam als je iedere dag een banaan eet?

De banaan is namelijk enorm gezond! Vooral wanneer je er twee per dag eet. Dan kunnen bananen namelijk helpen tegen en bij een depressie, tegen menstruatiepijn én kunnen ze ook nog eens je bloeddruk verlagen. Daarnaast helpt een banaan of twee verorberen ook nog eens tegen ochtendmisselijkheid en een kater. Lees verder »

Bron: www.elle.com

Hoe goed is een banaan voor je?

Bananen bevatten niet veel vitamine C, maar wel veel voedingsvezel, kalium en zetmeel. Van de populaire fruitsoorten in Nederland is banaan de calorierijkste. Banaan staat net als ander fruit in de Schijf van Vijf. Fruit geeft veel voordelen voor de gezondheid. Lees verder »

Waarom een banaan eten?

Een banaan bevat veel vitamine B6. Ongeveer 40% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid zelfs. Deze vitamine is onmisbaar in je spijsvertering, belangrijk voor je weerstand en zenuwstelsel en het houdt je bloedsuikerspiegel op peil. Daardoor wordt je humeur ook beter. Lees verder »

Gerelateerd aan Waarom elke dag een banaan eten?