Waarom kan ik geen Ziggo tv kijken?

Je hebt de nieuwste versie van de Ziggo GO app nodig. Controleer in de Google Store of in de Apple App Store of er updates voor de app beschikbaar zijn. Je tablet of smartphone moet verbonden zijn met hetzelfde wifi-netwerk als je Google Chromecast of Apple TV. Lees verder »

Bron: www.ziggo.nl

Waarom doet mijn televisie het niet?

Als je nog steeds geen beeld hebt, is een verouderde hdmi kabel misschien de oorzaak. Gebruik een andere hdmi kabel die niet ouder is dan 5 jaar of koop een nieuwe. Je sluit deze kabel het best aan terwijl beide apparaten aan staan. Verwijder eerst de oude kabel en zet beide apparaten dan pas uit. Lees verder »

Hoe kan ik Ziggo tv kijken?

Open de Ziggo GO app op je smartphone of tablet en druk linksboven in de app op de menuknop. Druk op TV Kijken en kies vervolgens een zender. Druk vervolgens op het Chromecast of AirPlay icoon om het beeld naar je tv te streamen. Lees verder »

Bron: www.ziggo.nl

Hoe krijg ik Ziggo app op mijn tv?

Hoe krijg ik Ziggo GO voor Apple TV, Android TV of Amazon Fire TV op mijn apparaat? De apps zijn te downloaden uit de Apple TV app store, Google Play store voor Android TV en de Amazon app store. Let daarbij op dat je device aan de minimale vereisten moeten voldoen. Lees verder »

Bron: www.ziggo.nl

Waarom kan ik Ziggo Go niet streamen naar tv?

De Ziggo Go TV-app is er behalve voor de Chromecast ook voor diverse smart-tv-platforms en als de tweede tv een ondersteund platform is, is de Chromecast dus niet nodig. Het is niet nodig te streamen naar de Chromecast. De app draait op de stick zelf. Lees verder »

Bron: tweakers.net
Gerelateerd aan Waarom kan ik geen Ziggo tv kijken?