Wat is een vervanger voor garnalenpasta?
Misopasta, zeewier, tamari, plantaardige vissaus en gefermenteerde sojabonenpasta zijn allemaal geweldige alternatieven die umami-smaak aan uw gerechten kunnen toevoegen. Deze vervangers kunnen in veel Zuidoost-Aziatische en Thaise recepten worden gebruikt in plaats van gefermenteerde garnalenpasta. Lees verder »
Wat zijn vervangers voor garnalenpasta?
Een alternatief voor garnalenpasta is vissaus. Vissaus wordt gemaakt van gefermenteerde vis en zout. Het heeft een sterke, scherpe geur en een zoute, zure smaak. Het wordt gebruikt in veel Zuidoost-Aziatische keukens. Lees verder »
Wat kan ik gebruiken in plaats van garnalenpasta?
Misopasta, zeewier, tamari, plantaardige vissaus en gefermenteerde sojabonenpasta zijn allemaal geweldige alternatieven die umami-smaak aan uw gerechten kunnen toevoegen. Deze vervangers kunnen in veel Zuidoost-Aziatische en Thaise recepten worden gebruikt in plaats van gefermenteerde garnalenpasta. Lees verder »
Wat zit er in garnalenpasta?
In het productieproces van de ondoorzichtige variant worden rauwe garnalen (meestal eerst) vermalen en met zout (en soms suiker) vermengd, waarna de resulterende pasta wordt gefermenteerd. Tijdens of na de fermentatieperiode wordt het gedroogd in de zon. Lees verder »