Wat is er speciaal aan Londen?

Londen telt vier plaatsen die op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staan: de Tower of London, de historische nederzetting van Greenwich, de Kew Gardens, en een gezamenlijke inschrijving bestaande uit het Palace of Westminster, Westminster Abbey en Saint Margaret's Church. Lees verder »

Wat is er zo speciaal aan London?

Londen is een grote stad waar ontzettend veel te zien en te doen is. Zelfs wanneer je een week door de stad rond wandelt, zal je nog lang niet alles gezien hebben. Natuurlijk vind je in deze stad grote monumenten zoals Buckingham Palace, de Tower of Londen en de Big Ben. Lees verder »

Wat kan je vertellen over Londen?

Londen als hoofdstad Het is de grootste stad en de hoofdstad van het land. Londen is ook de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk, waar Engeland bij hoort. Er wonen bijna negen miljoen mensen in Londen. Dat is ongeveer de helft van het aantal mensen dat in heel Nederland woont. Lees verder »

Wat is typisch Londen?

House of Parliament, de Big Ben, rode stadsbussen, de zwarte taxi's, wolken aan de lucht en fietspaden voor de ontelbare mountainbikers en wielrenners in de stad. Lees verder »

Gerelateerd aan Wat is er speciaal aan Londen?