Wat is pulp van tomaten?
Het is niets anders den het vruchtvlees van verse tomaten vermalen tot pulp. Polpa di tomato is dan ook minder geconcentreerd dan tomatenpassata of tomato frito. Gebruik de tomatenpulp bijvoorbeeld in gerechten die je een lichte, niet al te overheersende tomatensmaak wil geven. Lees verder »
Wat is Mutti Polpa?
Mutti Polpa bewaart alle versheid van vers geplukte tomaten. Dit unieke product combineert het fijngesneden vruchtvlees van de vrucht met het sap van diezelfde vrucht. Lees verder »
Wat is het verschil tussen tomato frito en gezeefde tomaten?
Het grote verschil met de eerder genoemde variaties is dat de tomaten worden gebakken, het een beetje olijfolie bevat én het is op smaak gebracht met een beetje knoflook of ui. Van alle soorten in dit artikel is tomato frito dan ook eigenlijk de enige welke ook zonder extra toevoegingen gebruikt wordt. Lees verder »
Wat is het verschil tussen passata en tomatensaus?
De tomaten in tomatenpuree zijn over het algemeen verwarmd en ontveld en moet je eerst ontzuren voordat het zijn uiteindelijke smaak vrijgeeft. Bij Passata zijn de tomaten (meestal) koud gepureerd en dus rauw. Passata kan ook dienen als vervanging van rijpe tomaten of tomaten uit blik of glas. Lees verder »
- Wat is het verschil tussen tomatenpuree en passata?
- Wat is het verschil tussen gepelde tomaten en tomatenblokjes?
- Waar gebruik je tomatenpuree voor?
- Wat is de landingspagina?
- Wat is het verschil tussen landingspagina en homepage?
- Wat is een goede landingspagina?
- Hoe maak je een landingspagina?
- Wat is aangenomen?