Welke kaas in de uiensoep?

Reacties. De klassieke uiensoep wordt bestrooid met geraspte Gruyère. Er wordt een snee geroosterd stokbrood dik bestrooid met Gruyère op de soep gelegd en vervolgens wordt de ovenvaste soepkom zo onder de grill geze. Lees verder »

Wat voor witte wijn in uiensoep?

Harmonie bereik je met een volle, soepele witte wijn, eventueel met wat houtrijping. Denk aan Mâcon, Chardonnay vanuit de hele wereld, Chenin uit Zuid-Afrika, droge Muscat, blends from anywhere. Comfort food! Wordt het je allemaal te rijk en rijp, kies dan een ronde wijn met frissere zuren die het geheel lichter maakt. Lees verder »

Hoe lang blijft uiensoep goed?

Uiensoep kun je, eenmaal afgekoeld, ongeveer 2 dagen in een afgesloten bakje in de koelkast bewaren. Je kunt de soep na het afkoelen ook invriezen: in de vriezer is de soep maximaal 3 maanden houdbaar. Lees verder »

Bron: www.ah.nl

Wat kun je eten bij uiensoep?

Lepeltje echte mosterd erbij In zijn recepten jaarboek stond een recept voor uiensoep met cider. Nou had ik dat laatste niet in huis, maar ik werd aangesproken door de gegratineerde broodjes met mosterd die erbij werden geserveerd. Lees verder »

Gerelateerd aan Welke kaas in de uiensoep?