Hoe eet je tarwekiemen?
Strooi de tarwekiemen in drank, muesli, soep, yoghurt, sausen, pasta, rijst, aardappelen en op groenten, salades en brood (niet mee verhitten, achteraf toevoegen) of eet ze afzonderlijk, 1 tot 6 eetlepels en meer per dag. Ze geven gerechten een heerlijke en zoete smaak. Hier vind je recepten met tarwekiemen. Lees verder »
Is tarwekiemen gezond?
Waarom zijn tarwekiemen goed voor je gezondheid: Tarwekiemen zijn onder andere rijk aan de vitamines B6 en B11 en de mineralen ijzer, koper en zink, waardoor ze je immuunsysteem ondersteunen en mede zorgen voor een goede weerstand. Lees verder »
Hoe snel kiemt tarwe?
Uiteindelijk is het erg eenvoudig om tarwe te kiemen. Je hebt een glazen pot, kraanwater, een doek, elastiek, tarwekorrels en ongeveer 4 dagen nodig om een behoorlijk grote hoeveelheid ontkiemde tarwe te krijgen. Lees verder »