Waar gebruik je emmentaler voor?
Emmentaler is een Zwitserse kaas gemaakt van rauwe melk. De Emmentaler heeft een nootachtige zoete smaak en is zeer geschikt voor het gebruik in een kaasfondue of andere warme gerechten. De Emmentaler is een Zwitserse kaas, gemaakt van rauwe koemelk. Lees verder »
Waar smaakt emmentaler naar?
Emmentaler heeft een zoete aroma. De kaas is fris, romig, een klein beetje bitter en is een klein beetje zout. Hoe langer de kaas rijpt, hoe fruitiger en voller de smaak wordt. Afhankelijk van hoe lang u de kaas laat liggen varieert de smaak van zacht en boterachtig tot fruitig en vol van smaak. Lees verder »
Wat voor soort kaas is emmentaler?
Emmentaler is een kaas uit het Emmental in Zwitserland. Hij wordt eveneens in het Franse Alpengebied, in het hele berggebied in het oosten van Frankrijk, in de Jura, in Savoie en in Beieren (Allgäu, Duitsland) geproduceerd....Emmentaler. Lees verder »