Is Bali een duur land?

Hoe duur is Bali: Conclusie Als antwoord op de vraag 'hoe duur is Bali' kunnen we wel concluderen dat Bali een behoorlijk goedkope reisbestemming is. In totaal gaven wij tijdens onze reis door Bali en de omliggende eilanden, zoals Lombok, van 29 dagen een bedrag uit van €1.427.59. Dit komt neer op €49.23 per dag. Lees verder »

Bron: travelaar.nl

Wat kost een biertje in Bali?

Prijzen in de supermarkt in Bali. Lees verder »

Is het eten duur in Bali?

Eten en drinken schijnt op Bali vrij prijzig te zijn in vergelijking met de rest van Indonesië. Aangezien wij alleen Bali bezochten, kan ik hier verder niet over oordelen. Wel is het duurder dan bijvoorbeeld het eten in Maleisië. Eten doe je vaak in warungs, dit zijn kleine restaurantjes met heerlijk Indonesisch eten. Lees verder »

Hoeveel geld heb je nodig in Bali?

Op Bali, Lombok, Java en Nusa Penida, kan je prima rondkomen van ongeveer €30-€35 per dag. Dit bedrag is dan exclusief extra's zoals duiken. Als je gaat backpacken en daarbij in hostels verblijft, heb je aan €25 per dag al genoeg op deze eilanden. Lees verder »

Hoe duur is vakantie in Bali?

Wat kost een vakantie Bali? In totaal kostte onze 28-daagse reis naar het Indonesische eiland € 3.518,74. Zo kom je uit op € 62,83 per persoon per dag. Dit bedrag is dus inclusief een vliegticket Bali, alle accommodaties op Bali en de kosten voor een bezoek aan een arts en medicijne. Lees verder »

Gerelateerd aan Is Bali een duur land?