Is Noorwegen een duur land?

Noorwegen wordt door veel mensen gezien als een relatief duur (vakantie)land. En eerlijkheid gebied te zeggen dat de prijzen gemiddeld hoger liggen dan in Nederland, België en de rest van Europa, namelijk gemiddeld zo'n 35%. Echter is dit absoluut geen reden om de prachtige natuur in Noorwegen te mijden. Lees verder »

Wat is er duur in Noorwegen?

Is Noorwegen een duur land? De gemiddelde prijzen in Noorwegen zijn hoger dan in Nederland. Als je je boodschappen doet in Noorwegen moet je er 1.37 keer meer voor betalen dan in Nederland. De gemiddelde accommodatie kost in Noorwegen bereik van: 79 EUR (813 NOK) in Hostel tot 97 EUR (1,000 NOK) in 3 sterren hotel. Lees verder »

Is het eten duur in Noorwegen?

Eten en levensmiddelen Eten is niet goedkoop in Noorwegen, maar zeker niet extreem duur vergeleken Nederland. Prijzen in supermarkten in grote steden als Oslo, Kristiansand en Bergen liggen vaak net wat lager dan de prijzen in de kleine winkeltjes in de dorpjes en bij benzinepompen. Lees verder »

Wat kost een drankje in Noorwegen?

Water (1,5 liter fles) 1,85 € Fles wijn (middenklasse) 20,00 € Nationaal bier (0,5 liter fles) 5,00 € Geïmporteerde bier (0,33 liter fles) 6,00 € Lees verder »

Wat is in Noorwegen goedkoop?

Zo kun je goedkoop eten in Noorwegen Denk aan dingen als pasta en rijst, tomaten in blik, bouillonblokjes, olie, couscous, aardappels, soep, peper en zout, kaas. Noem het maar op! Qua groenten en fruit neem ik verse dingen mee die langer houdbaar zijn. Lees verder »

Gerelateerd aan Is Noorwegen een duur land?