Is IJsland een duur land?

Helaas staat IJsland bij veel mensen vooral bekend als een erg duur land. Zeker nu het land een steeds populairdere vakantiebestemming wordt, kan een reis naar IJsland vaak vrij prijzig zijn. Gelukkig kun je een reis naar IJsland over het algemeen zo duur maken als je zelf wilt. Lees verder »

Bron: reisgenie.nl

Is IJsland duurder dan Nederland?

Is IJsland een duur land? De gemiddelde prijzen in IJsland zijn hoger dan in Nederland. Als je je boodschappen doet in IJsland moet je er 1.27 keer meer voor betalen dan in Nederland. De gemiddelde accommodatie kost in IJsland bereik van: 68 EUR (9,400 ISK) in Hostel tot 176 EUR (24,000 ISK) in 3 sterren hotel. Lees verder »

Wat zijn de prijzen in IJsland?

  • Vliegtickets ongeveer 180 euro per persoon (retour)
  • Huurauto voor 6 dagen kost ongeveer 300 euro bij Sunny Cars.
  • Volle tank kost tussen de 60,- en 70,- euro.
  • Boodschappen kost ongeveer 30,- euro per dag en dan heb je daarvoor avondeten & ontbijt.
  • Lees verder »

Wat kost een diner in IJsland?

Een typisch lunchgerecht in IJsland kost meestal zo'n 2000/3000kr. Een hoofdgerecht in een goed restaurant heb je vanaf 3000kr. Een 3-gangenmenu heb je meestal vanaf 6000kr, afhankelijk van waar je uit eten gaat. Prijzen van desserts en koffie zijn meestal erg netjes. Lees verder »

Wat is goedkoop in IJsland?

Kosten voor eten en drinken Een goedkope lunch in een restaurant kost je al snel zo'n €15. Wij kozen ervoor om ons ontbijt en avondeten zelf te maken en in de middag bij een supermarkt of tankstation te lunchen. Daar hebben ze sandwiches voor zo'n €5 maar ook verse broodjes, kwark en nog veel meer. Lees verder »

Gerelateerd aan Is IJsland een duur land?