Is Peru duur?

Peru is zeker niet één van de duurste landen van Zuid-Amerika. Het is redelijk betaalbaar om rond te reizen. Hoe minder veeleisend je bent hoe goedkoper het is. Maar door de grote afstanden in het land en de unieke tours kan het toch oplopen. Lees verder »

Hoeveel kost 3 weken Peru?

Totaal kostenoverzicht Peru Als je basic en simpel reist, met af en toe een kleine uitspatting, kun je voor ongeveer €800 per persoon 3 weken door Peru reizen. Daar komt dan de vlucht vanaf Amsterdam nog bij. In totaal dus een budget van €1.55. Lees verder »

Wat kost een maaltijd in Peru?

Kosten voor eten en drinken Het eten in Peru is vrij goedkoop. Voor een lokale maaltijd in een lokaal tentje betaal je niet meer dan €5. Als je in een (low-budget) restaurant wil lunchen kan dat al voor €8. Street food is helemaal goedkoop. Lees verder »

Is het leven duur in Peru?

Als antwoord op de vraag hoe duur is Peru kunnen we aangeven dat je gemiddeld uit moet gaan van een dagbudget van minimaal €35 per persoon per dag. Voor dit bedrag kun je het vliegtuig pakken tussen Cusco en Lima, eet je soms iets luxer en je doet verschillende tourtjes. Lees verder »

Bron: travelaar.nl

Hoeveel kost backpacken Peru?

Backpacken door Peru kost gemiddeld € 40 per dag. Hoe we aan dat bedrag komen? De ene kan rondkomen voor € 20 per dag, de andere voor € 60. Maar als je voor € 20 per dag wilt reizen, moet je wel echt een low-budget reiziger zijn. Lees verder »

Gerelateerd aan Is Peru duur?