Kan een cake opnieuw in de oven?
Cake weer in de oven? Wanneer de cake al is afgekoeld is het helaas niet meer mogelijk om hem opnieuw af te bakken. Het baksel moet namelijk weer helemaal opwarmen totdat de kern begint te garen. Hierdoor wordt de buitenkant te droog. Lees verder »
Wat te doen als cake niet gaar is?
De cake is van buiten mooi bruin, maar van binnen nog rauw Verlaag de oventemperatuur de volgende keer en verleng de baktijd. Controleer de cake met een prikker voordat je hem uit de oven haalt (zie vorige vraag). Lees verder »
Hoe komt het dat mijn cake scheurt?
Een cake barst open omdat die niet regelmatig gebakken is. Dit kan verschillende oorzaken hebben: een te hoge oventemperatuur, een te kleine bakvorm of te veel rijsmiddel. Door een te hoge oventemperatuur bakt de cake te snel. De bovenkant van de cake is al gebakken terwijl het beslag vanbinnen nog niet gerezen is. Lees verder »
Kunnen er 2 cakes tegelijk in de oven?
Kunnen er 2 cakes tegelijk in de oven? Re: Twee taarten tegelijk bakken Dat gaat prima. Je moet er alleen wel aan denken dat je niet 2 verschillende maten tegelijk bakt (andere baktijd) en je kunt ze eigenlijk ook niet onder elkaar zetten. Lees verder »
Kun je Ongare cake eten?
Van rauw beslag van een cake of rauw deeg voor taart, brood, pizza of koekjes ('cookie dough' of koekdeeg) kun je buikpijn krijgen of zelfs ziek worden. Dat komt omdat er in beslag rauw ei zit en daar kunnen schadelijke bacteriën in voorkomen zoals salmonella. Lees verder »
- Wat is het verschil tussen bloem en Cakemeel?
- Hoe kun je een cake het beste bewaren?
- Hoeveel budget is er nog stap?
- Wie komen er in aanmerking voor een eventueel stap-budget?
- Hoe snel is het stap-budget op?
- Is het stap-budget ook voor studenten?
- Welke cursus valt onder stap?
- Is er nog stap-budget beschikbaar?