Wat doet een AMD?

AMD produceert microprocessoren en videokaarten ten behoeve van personal computers. Advanced Micro Devices, Inc. Sinds 2 januari 2015 staat AMD aan de NASDAQ genoteerd. Lees verder »

Wat is beter een AMD of Intel processor?

AMD-processoren hebben over het algemeen een goede prijs-kwaliteit verhouding en op dit moment ligt AMD iets voor in de performances. Intel richt zich vooral op een hogere klokfrequentie en heeft een betere betrouwbaarheid. De strijd om de beste specificaties ligt erg dichtbij elkaar. Lees verder »

Wat is beter AMD Ryzen 7 of Intel i7?

Top: Intel Core i7 vs AMD Ryzen 7 I7 processoren hebben minder kernen en threads, maar een hoge kloksnelheid dan de Ryzen 7. Dit is vooral handig wanneer je veel in één applicatie werkt, zoals een game. AMD Ryzen 7 is juist beter in multitasken, zoals bij videobewerking. Lees verder »

Wat is het verschil tussen Ryzen 5 en Ryzen 7?

De AMD Ryzen 5 zijn wat krachtiger en zijn meer geschikt voor fotobewerking en gaming. Als laatste is er de AMD Ryzen 7 processor voor de veeleisende gebruiker. Deze 3 Ryzen-series vallen in Mainstream segment en zijn geschikt voor de normale consument. Ze maken allemaal gebruik van de AM4 socket met 1331 pinne. Lees verder »

Welke processor is beter?

Voor basis computergebruik is een Core i3 processor meer dan voldoende. Maak je veel gebruik van je computer en doe je aan gaming, foto- en of videobewerking? Dan is de keuze voor een Core i5 of Core i7 processor verstandig door de extra rekenkrach. Lees verder »

Gerelateerd aan Wat doet een AMD?