Welke kruiden op de bloemkool?
Welke kruiden bij bloemkool passen? Dat zijn bijvoorbeeld kerrie, uienpoeder, tijm, dragon, peterselie, nootmuskaat, Italiaanse kruidenmix en chilipepervlokken en knoflook. Veel plezier met uitproberen! Lees verder »
Welke kruiden op gekookte broccoli?
- Dragon;
- Salie;
- Foelie;
- Koriander;
- Nootmuskaat;
- Karwijzaad (kummel);
- Kervel;
- Komijnzaad;
- Lees verder »
Waarom bloemkool in melk koken?
Natuurlijk bestaan er volop variaties op het bloemkool koken. Zo kun je tijdens het koken een scheutje melk of een beetje suiker aan het kookwater toevoegen om de kool extra mooi wit te houden. Ditzelfde effect bereik je ook met een schijfje citroen. Lees verder »
Hoe lang duurt het om bloemkool te koken?
Een bloemkool in zijn geheel moet je 15 tot 20 minuten koken als je hem zacht wil hebben. 10 minuten is goed voor een bloemkool met een bite. Als je de bloemkool eerst in roosjes snijdt, heb je aan een kooktijd van 7 tot 10 minuten al genoeg. Lees verder »
Hoe stoom je bloemkool?
Doe de bloemkool boven in de stoompan of in een metalen vergiet en plaats op de pan met water en knoflook. Stoom de groente met een deksel op de pan in c. Lees verder »