Hoe werkt een retailer?

Retail is de tussenschakel tussen de producent van een goed en de consument. Retail onderscheidt zich van andere vormen van verkoop doordat bij retail de koper niet de intentie heeft om de aangekochte goederen door te verkopen of verder te verwerken, maar ze zelf gebruikt. Lees verder »

Wat doet een retailer?

Retail is de Engelse term voor wat ook wel detailhandel of kleinhandel wordt genoemd. Het is een verzamelnaam voor winkels die aan consumenten leveren, die weer onderverdeeld kunnen worden in verschillende branches waaronder supermarkten, modewinkels, boekhandels etc. Lees verder »

Wat is een voorbeeld van een retailer?

Winkels, straatstalletjes, kleine bedrijven zijn voorbeelden van detailhandel. Dit zijn de laatste schakels in de distributieketen, aangezien zij zich richten op de verkoop van het eindproduct aan de eindverbruiker. Lees verder »

Wat is een retail concept?

De basis van retailen is een onderscheidend concept. Weet waar je kracht ligt en wat je waarden zijn. Eigen identiteit en onderscheidend vermogen zijn belangrijker dan ooit. Zorg dat je de klantenreis goed in beeld hebt en gebruik verschillende kanalen om in te spelen op de wensen van je klant. Lees verder »

Wat is retail channel?

De detailhandel in producten via meer dan één kanaal. Deze kanalen kunnen fysieke winkels, catalogi, ecommerce-winkels en online markten zoals eBay en Amazon omvatten. Hoe meer kanalen u uw product doorgeeft, hoe hoger uw conversiepercentage. Lees verder »

Gerelateerd aan Hoe werkt een retailer?